Parkour 6-9 år (1300)

Antal tilmeldte:
7/20
Alder:
6-9
Pris:
1.492,00 DKK
07/09/2023 - 02/06/2024 Grønnemose skole Torsdag 16:00-17:00 Instruktør: Sebastian Peronard
Beskrivelse

Holdet for street glade piger og drenge mellem 6 og 9 år

Parkour er en udendørs disciplin hvor udøveren forsøger at tilegne sig tekniske, fysiske og mentale færdigheder for at tilpasse sig omgivelserne. Vi skal derfor bruge kanstene, bænke, trapper, legepladser mm. og lære hvordan man sætter sit personlig parkourudtryk i gadebilledet.

Der vil være fokus på grundig parkourrelateret opvarmning, kreativt arbejde og conditioning, med et enten legende eller teknisk tvist (parkour grundtræning).

Så kom og vær med i den friske luft eller inde i salen på grønnemose skole, hvor professionnelle instruktører fra Fundamentals Parkour guider dig igennem en legende og seriøs parkourundervisning. 

 

Parkour er en fysisk disciplin, hvor man lærere at tilpasse sine bevægelser til omgiverlserne – at bevæge sig fra igennem byen og passere enhver forhindring, der måtte ligge i ens vej. 

Den grundlæggende idé er at komme hurtigst muligt fra punkt A til punkt B, mens vi laver fede parkourtricks. 

 

Træningen

På holdet fokuserer vi på en stærk og funktionel krop, og sammen skaber vi en kultur, hvor der er plads til at alle trives, og hvor der skabes en positiv energi. 

Der er plads til alle, uanset niveau. Dvs. om du er helt ny til parkour, eller en erfaren udøver, vil du blive udfordret her på holdet. 

Vi lægger stor fokus på conditioning, altså at træne kroppen til at kunne klare alle de hårde udfordringer, man vil kunne møde i parkour. Derudover vil vi også fokusere på at inddrage parkour lege for at opbygge en god gruppe. 

 

Praktisk

  • Af træningstøj anbefales joggingbukser eller andet tøj an kan bevæge sig i
  • og nogle billige løbesko, da de hurtigt kan blive slidt. ;)

 

Er du mellem 10 og 12 år og ikke kan finde dit parkour hold, så tjek lige hold 1301 ;) Det er dit hold. :D 

 

Pris: 1.492,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Sebastian Peronard

Instruktør