Salgsbetingelser GIF-Gymnastik Gladsaxe

Senest redigeret 15.11.21

 

Betaling
GIF Gymnastik Gladsaxe modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron & Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

GIF Gymnastik Gladsaxe bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Levering
Har du købt en vare i vores webshop, vil du hurtigst muligt blive kontaktet af en medarbejder i GIF, med information om levering. 

Varen kan afhentes på vores kontor på 1. salen i Gyngemosehallen, Gyngemose Parkvej 28A, i løbet af maks 5 hverdage. Tidsrummet for afhentningen skal aftales med en GIF medarbejder.  

 

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

GIF Gymnastik Gladsaxe vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til Ditte@gifgymnastik.dk som vil informere om processen.

 

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

Fortrydelsesret
Køb foretaget i vores webshop eller køb i forbindelse med vores aktiviteter (inkl. events), kan som udgangspunkt ikke refunderes, så længe varen kan leveres og aktiviteten stadig afholdes. 

Er det ikke muligt at levere varen, eller aflyses aktiviteten, sendes det fulde beløb automatisk retur til det kort du brugte ved betaling.  

Særlige omstændigheder kan aktivere fortrydselsretten. Er du i tvivl om dette gælder for din situation, bedes du sende en mail til:  info@gifgymnastik.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at afklare om fortrydelsesretten gælder i netop dit tilfælde.

 

Klagemuligheder
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til foreningens E-mail adresse: info@gifgymnastik.dk