GIF KlubFrivillig

GIF KlubFrivillig kalder vi samlingen af alle frivillige der hjælper til med frivillige hænder i GIF.
Vores frivillige forældre, voksne, gymnaster og venner af GIF hjælper til ved forskellige både store og små begivenheder i GIF. Vi er dybt afhængige og taknemmelige for al den hjælp fra rigtig mange frivillige.

GIF har mange visioner om at udvikle foreningen, lave mange aktiviteter og begivenheder for vores gymnaster og arbejde for at få plads til endnu flere i fremtiden. Vi har brug for hjælp for at løfte alle de opgaver der er og udvikle foreningen.

Det er sjovt og hyggeligt at være frivillig. Man lærer foreningen at kende, flere forældre og os på kontoret. Som forening gør vi et stort arbejde ud af at skabe hyggen for frivilige, da vi sætter så stor pris på hjælpen.

I GIF bruger vi et vagt system kaldet smarterplan som vi ofte sender ud når vi har brug for frivillige, men vi kan os finde på bare at skrive ud når vi har brug for hjælp med små opgaver.

Vi forsøger altid at gøre organiseringen let så det er overskueligt at hjælpe i GIF. 

Ofte er det specifikke ting vi søger hjælp til, men har du noget du vil hjælpe os med, eller kan se det her vil gøre det nemmere for dem, en særlig kompetence, så glæder vi os til at høre fra dig. 

Skriv da til Ditte, ditte@gifgymnastik.dk