Vi søger dig!

15-05-2023

Vi vokser og vokser, og det kræver flere dejlige trænere. 😁

Kom med på holdet som træner i GIF og bliv en del af Danmarks Gladeste forening GIF Gymnastik. Vi søger lige nu ekstra hænder til vores hold så vi kan give den bedste undervisning til vores medlemmer 🤩

Vi mangler trænere til forskellige hold - måske er det dig eller kender du en?

Det er lønnet arbejde og i cykelafstand fra København - og så får du skønne dygtige kollegaer 🙂

 

Vi søger hænder til lidt forskellige hold, så der er helt sikker noget til dig, der gerne vil prøve kræfter som træner for første gang, eller har erfaring enten inden for Springgymnastik, TeamGym eller Cheerleading, Styrketræning for voksne eller Forældre/barn hold og ting der i mellem.

 

Men hvad får jeg ud af det?
Som træner i GIF skærpes nødvendige måske endda undervurderede kompetencer, som på arbejdspladser har stor værdi. Du får bl.a. erfaringer med at stå frem for en større forsamling, tage lederskab og beslutninger, sætte en retning for og undervise, indgå og samarbejde i forskellige arbejdsfællesskab, argumentere, gå på kompromis, være undersøgende og kreativ for blot at nævne nogle få.

Derudover kommer du tættere ind på livet af nogle dejlige børn og/eller voksne, og man skal ikke undervurdere hvor meget glæde smitter, så du kan ikke undgå at blive glad i låget når du går hjem fra en træning og en af dine udøver enten har lært noget nyt, eller bare har grint og haft en god træning. :) 

Hvad skal du gøre?
Hvis du er det mindste nysgerrig, så kontakt GIF kontoret (6052 2701) og spørg efter Ida eller Ditte, eller send en mail til Ditte på ditte@gifgymnastik.dk

 

Info om GIF Gymnastik
GIF Gymnastik er en af Danmarks største gymnastik foreninger med ca. 2.500 medlemmer, ca. 150 trænere og 5 ansatte på kontoret, som også er trænere. Vi har højt til loftet og ser os selv som Danmarks Gladeste Forening. Det betyder, at vi skal blive dygtige og samtidig værne om de sjove, kreative og lærerige fællesskaber, hvor passionen for gymnastik stråler i alle retninger. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 


Bedste hilsener
GIF Gymnastik