Rythmos (forår) 2301

Antal tilmeldte: 0/30 Alder: 30-70 Pris: 1.250,00 DKK
03/01/2022 - 16/05/2022 Gyngemosehallen Mandag 19:00-21:00 Instruktør:
Beskrivelse

Rythmos - GIF’s øvede hold i rytmisk gymnastik og moderne dans.  

Du er 29+ og har sikkert en hel del erfaring med gymnastik og/eller dans. Uanset din tidligere erfaring er det vigtigst, at du har lyst til at lære nyt og eksperimentere med det du kender. Du er også meget velkommen på holdet, selvom du har holdt en pause og nu ønsker at komme igang igen.


Vores ugentlige træning:

Vi kombinerer rolig opvarmning, svingsekvenser og dynamisk, blødt gulvarbejde med kreative veje ind og ud af gulvet. Desuden gør vi brug af guidede improvisationer som et redskab til at udvikle fordybelse, variation og dygtiggørelse af bevægelseskvaliteter. Og vi leger med finurlige forflytninger henover gulvet, hvori der indgår spring og hop. Undervisningen indeholder en blanding af sekvenser, som vi arbejder med hver gang kombineret med elementer, som veksler fra træning til træning. 


Læringsmiljø:

I hver træning indgår der et element, der træner din evne til at lytte til dig selv og andre feks. via en guidet improvisation, en koreografisk opgave, som vi løser i fællesskab eller noget pararbejde. Med disse øvelser skaber vi et lærningsmiljø og en samværsform, der gennem tryghed og velvære støtter individuel læring og vores evne til at samarbejde. 

Hold har første træning i uge 1, og sidste træning i uge 20 2022. 
Der holdes ferie i uge 7, 15 & 16. 

Pris: 1.250,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører