Rythmos (hold 2301)

Antal tilmeldte: 18/30 Alder: 25-70 Pris: 1.450,00 DKK
04/09/2023 - 02/06/2024 Gyngemosehallen Mandag 19:00-21:00 Instruktør: Esther Alberte Bundgaard
Beskrivelse

Rythmos - GIF’s øvede hold i rytmisk gymnastik og moderne dans.  

Rytmos er GIF’s øvede hold i rytmisk gymnastik og moderne dans og er for dig der er 25+, og har erfaring med gymnastik og/eller dans. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære nyt og eksperimentere med det du kender. Du er også meget velkommen på holdet, selvom du har holdt en pause, og nu ønsker at komme i gang igen.

Vores ugentlige træning: Opvarmningen er en kombination af både bløde og svingende bevægelser, der skal få gang i kroppen. Gennem træningen vil vi udfordre tempoet og dynamikken i bevægelserne, men altid sammen, og så alle kan være med uanset niveau. Der vil både være elementer af indlæring af sekvenser eller små koreografier, ”følg efter”, forflytninger hen over gulvet, gulvarbejde og pararbejde. Vi gør også brug af guidede improvisationer, så hver krop kan få lov til at udforske dens egne veje og samtidig arbejde på forskellige bevægelseskvaliteter.

Holdets underviser: Esther Alberte Bundgaard, der med sin professionelle danseuddannelse og mange års undervisningserfaring tilbyder træning af høj kvalitet.
”Bevægelse har altid været en stor det af mit liv, og jeg gør det hver dag, fordi det gør mig glad helt ned i maven. Glæden ved at udforske og ikke mindst dele min viden om gymnastik og dans, er en stor del af hvem jeg er”.


Der holdes ferie i skolernes ferie

Pris: 1.450,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Esther Alberte Bundgaard