GIF Rytme 15+ (hold 1210) NYT HOLD

Antal tilmeldte: 0/25 Alder: 14-25 Pris: 1.500,00 DKK
08/09/2022 - 22/06/2023 Blågård (gymnastiksale på Enghavegård skole) Torsdag 19:00-20:30 Instruktør: Clara Frank
Beskrivelse

GIF RYTME 15+ NYT HOLD I GIF
Er du lige kommet hjem fra efterskole, eller gemmer du bare på en rytmegymnast i maven. Så er vores rytmehold et hold for dig. Vi skal give den gas med noget lækkert rytmisk gymnastik. Det er et træningshold der har fokus på at nørde og lege med bevægelser. Gennem sæsonen dykker vi ned i gymnastikkens grundelementer, men også udforske nye sider af gymnastikken og danse lidt. 

Holdet er ikke udtaget, så kom glad piger og drenge. Der er plads til alle niveauer, både dig som aldrig har prøvet det før, men synes det kunne være sjovt at blive udfordret på ny, men også dig der er super skarp som ønske at blive bedre.

Sidste år dansede trænerne Clara og Emilie begge rundt på Gymnastik Højskolen i Ollerup, og har fået en masse god gymnastik med i bagagen. De glæder os utrolig meget til, at lære en masse gymnastik fra sig, og få en masse fede oplevelser samt svedige træningerne i hallen, men nogle skønne unge mennesker, som elsker at bevæge sig.

 

KOM OG PRØV når vi starter op 8. september. Meld dig til på vores facebook begivenhed:

GIF Rytme opstart 1. september

 

Vi holder ferie i ugerne 42, 52, 7, 14.

 

NB! Husk at du modtager en automatisk mail ved tilmelding. Husk at tjekke denne mail, den havner måske i reklame/spam. Du skal godkende GIF som afsender, så du fremover modtager beskedre fra GIF i din indbakke.

Pris: 1.500,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Clara Frank