Naturtræning (vinter/forår) nr. 2004

Antal tilmeldte: 8/30 Alder: Alle aldre Pris: 630,00 DKK
30/11/2021 - 15/03/2022 Gyngemosehallen Tirsdag 10:00-11:00 Instruktør: Tamara Flege-Andersen
Beskrivelse

For dig som elsker den friske luft og gerne vil træne kroppen og sindet, i selvskab med andre.

Naturtræning er øvelser i naturen, hvor kroppen bliver udfordret, sanserne og intellektet stimuleret og fællesskabet vækket. Alle kan være med, da træningen let kan tilpasses den enkelte. Er du nysgerrig på holdet, så kom endelig til en prøvetræning. 

Træningen:

Træningen vil indeholde fysisk aktivitet, gerne i et omfang der giver sved på panden, kombineret med mental aktivitet i selskab med andre. Det stimulerer hjernens evne til at skabe nye forbindelser, og ligesom man kan holde musklerne ved lige med træning, kan man holde hjernen i gang ved løbende at give den nye udfordringer, der kræver koncentration og fokus. 

Træningen vil hver uge foregå udendørs med mødested i Gyngemosehallen, og vi garanterer for masser af grin, sved på panden, ømme muskler og ikke mindst en masse frisk luft :)

Se en lille video af holdet HER

Praktisk:

  • Vi mødes i caféen i Gyngemosehallen og er klar til at gå ud kl. 10.00
  • VI er ude, uanset vind og vejr, så hav tøj med efter vejret. Gerne flere lag, så det er muligt at justere i løbet af træningen. 
  • Medbring drikkedunk & eventuelt en måtte hvis du har. Ellers kan du låne. 
  • Da holdet træner om formiddagen er det primært pensionister som er tilmeldte, men ALLE er velkommen. 

Holdet starter træning i uge 48, 2021 og træner indtil uge 11 2022. Herefter starter sommerholdet, som træner fra uge 12 og indtil sommerferien. 

Der afholdes ferie i ugerne: 51, 52 & 7. 

Instruktør: Tamara

Pris: 630,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Tamara Flege-Andersen

Ansat i GIF-Gymnastik siden oktober 2015. Sidder med en bred vifte af opgaver på kontoret, bl.a. opdatering af hjemmeside, kommunikation & markedsføring, udbetaling af løn, kontrakter, afvikling af projekter og meget andet.