GIF elite gymnaster i medaljeregn ved Sjællandsmesterskaberne i TeamGym

10-02-2023

Guld til damerne i Liga række, sølv til damerne i Danmarks serien samt Guld og bronze til Herrerne i ligarækken. I denne weekend fyldte Gif gymnastik 2 busser med junior og senior gymnaster og drog til Århus hvor sjællandsmesterskaberne i TeamGym blev afholdt. Det var første konkurrence efter alle corona nedlukningerne hvor det har været en normal trænings sæson. Derfor var det også spændende at se hvordan det ville gå. Og sikke en succes det blev. Vi havde hele 7 hold afsted og kom hjem med 4 medaljer og 2 pokaler. Junior ligaholdene i kategorien 13-17 år præsterede også deres bedste, og selvom det ikke var nok til at få medaljerne med hjem denne gang, ser fremtiden for holdet stadig meget lys ud. Som den eneste forening har vi to pigehold med blandt de 8 bedste hold. Drengene som har været igennem et generationsskifte fik en fornem 5 plads.

”Det var en rigtig god weekend hvor alle hold klarede sig over al forventning - selvfølgelig er der altid noget der kan arbejdes på inden næste konkurrence d. 1-2 april hvor vi skal til Århus igen til 1. runde af Danmarks mesterskaberne” siger formand for GIF Gymnastik Frank Bøgelund