Københavns REP hold

Alder: 17-99 Pris: 2.710,01 DKK
07/09/2021 - 29/05/2022 Gyngemosehallen Tirsdag 20:00-22:30 Blågård Tirsdag 20:00-22:30 Instruktør:
Beskrivelse

Repholdet er et udtaget hold for den ambitiøse gymnast, der vil udfordres og udvikles! 

På Repholdet kan du se frem til alsidig gymnastik, fede træninger, svedige pander og masser af leg og nørderi. Vi vægter desuden det sociale højt og du kan derfor også glæde dig til fællestræninger og sociale arrangementer.

Rytme: 
Vi ønsker et hold med engagerede piger, der har mod på nye udfordringer og lyst til at arbejde med gymnastikkens mange facetter. 
På rytmesiden fokuserer vi på alsidighed, tekniknørderi og klassisk gymnastik og du kan se frem til træninger med en masse tons, terperi og tricks. Du kan forvente personlige rettelser, både fra os og dine medgymnaster, da vi mener at vi sammen kan skubbe hinanden derud, hvor det virkelig rykker! Vi gør meget for at skabe et trygt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til sjov og leg.
Vi forventer derfor at du tager ansvar for egen læring og ejerskab over både proces og træning, så vi sammen kan skabe den bedste opvisning og mest stejle udviklingskurve! 

Springer: 
På Repholdets springside skal vi balancere den hellige firkløver af teknisk træning, tung styrke, tonse store spring og selvfølgelig lege med kreative tilgange til opvisningen. Hertil skal der skabes en fantastisk rytmeserie og danses med tøserne!
Springmæssigt vender vi tingene lidt på hovedet i opvisningen og vil fokusere på at få skabt nye færdigheder, overskud og blær, skøre spring-sammensætninger og i konceptet, tage de legende, eksperimenterende og ikke mindst nørdede briller på, når vi dykker ned i enkeltstående springmæssige elementer.
Som springer på Repholdet forventer vi et gensidigt engagement mellem både trænere og gymnaster, hvor fremmøde til holdets aktiviteter, kreative indspark i proces-arbejde og ikke mindst deltagelse i alle delelementer af træningerne er en selvfølge, som skal skabe grobund for et sundt socialt liv på holdet samt en forrygende opvisning, hvor alle føler ejerskab.

Pris: 2.710,01 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører