Youturn (forår) 2052

Antal tilmeldte: 0/20 Alder: 18-80 Pris: 410,00 DKK
10/01/2022 - 04/04/2022 Vadgård skole Mandag 18:10-19:40 Instruktør: Tamara Flege-Andersen
Beskrivelse

Drømmer du om at ændre livsstil? Realiser din drøm i GIF-Gymnastik!


Drømmer du om at dyrke motion – igen, og kender du det, at ha´ brug for et skub i den retning? Så kom og prøv et You Turn forløb! Opdag glæden ved at være aktiv, få nye vaner, hjælp til at træffe sunde valg og oplev at få mere overskud i hverdagen. 

Hvad er You Turn?
Et koncept, der kombinerer træning med foredrag om motion og sundere livsstil. Formålet er at støtte dig, så du har mulighed for en varig livsstilsændring.

I en overskuelig periode på 12 uger, bliver du introduceret til forskellige idrætsgrene, og sammen bliver vi klogere på, hvordan sunde valg påvirker os mentalt og fysisk.

You Turn er for dig, der ikke er vant til og derfor udfordret på at dyrke motion. Men også til dig der blot har brug for at komme i gang igen. Ja, ALLE kan være med …

Hør mere?
Du kan altid kontakte Tamara, instruktør på You Turn, hvis du ønsker at høre nærmere om forløbet og få stillet de spørgsmål du sidder med. Du kontakter Tamara på følgende mail:  Tamara@gifgymnastik.dk

Dette forløb starter op i uge 2 og løber over 12 uger, kun afbrudt af vinterferien i uge 7. 

Pris: 410,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Tamara Flege-Andersen

Ansat i GIF-Gymnastik siden oktober 2015. Sidder med en bred vifte af opgaver på kontoret, bl.a. opdatering af hjemmeside, kommunikation & markedsføring, udbetaling af løn, kontrakter, afvikling af projekter og meget andet.