Udvalg i GIF-gymnastik

I GIF har vi følgende udvalg, som har til formål at varetage interesserne for hvert af deres felter, og sikre en drift og udvikling på netop dette område!

Børn & Unge udvalg

Formål: At udvikle og vedligeholde børn&unge afdelingen i GIF-Gymnastik. Herunder diskutere nye tiltag, hold, forbedringer og ønsker. Samt afholde spændende arrangementer for vores trænere og medlemmer og gøre det fedt at være en del af GIF-Gymnastiks børn&unge afdeling. 

Medlemmer:

 • Rikke Alstrup-Hansen
 • Tamara Flege-Andersen
 • Line Aagaard
 • Mette Samuelsen
 • Thomas Eskebjerg Krogh
 • Martin Frederiksen
 • Hanne Frølund

Kontakt: 
Har du spændende tiltag, ideer eller ønsker, eller kunne du være interesseret i at være med i udvalget, er du velkommen til at kontakte os på rikke-gifgymnastik@hotmail.com. 

Voksen udvalg

Formål: At udvikle og vedligeholde voksen afdelingen i GIF-Gymnastik. Herunder diskutere nye tiltag, hold, forbedringer og ønsker. Samt afholde spændende arrangementer for vores trænere og medlemmer, som gør det fedt at være en del af GIF-Gymnastiks voksen afdeling. 

Medlemmer: 

 • Tamara Flege-Andersen
 • Grete Høegh Scheel
 • Vibeke Bredahl
 • Hans Bay

Kontakt: 
Har du ideer til nye tiltag, kommentarer til den nuværende strategi, eller ønsker du at sidde med i udvalget, er du velkommen til at kontakte os på Tamara@gifgymnastik.dk

Konkurrence udvalg

Formål: At udvikle og vedligeholde konkurrence afdelingen i GIF-Gymnastik. Herunder diskutere nye tiltag, hold, forbedringer og ønsker, planlægge udtagelses-processen og sikre kvaliteten i vores undervisning. De står desuden for at afholde spændende arrangementer for trænere og medlemmer, som gør det fedt at være en del af GIF-Gymnastiks konkurrenceafdeling. 

Medlemmer: 
Line Parst
Ditte Saleé
Marianne Reid
Frank Bøgelund
Brian Olsen

 

Kontakt: 
Har du ideer til nye tiltag, kommentarer til den nuværende strategi, eller ønsker du at sidde med i udvalget, er du velkommen til at kontakte os på Ditte@gifgymnastik.dk

Cheer Visions gruppe

Formål: At udvikle og vedligeholde cheer afdelingen i GIF-Gymnastik. Herunder diskutere nye tiltag, hold, forbedringer og ønsker, og sikre kvaliteten i vores undervisning. De står desuden for at afholde spændende arrangementer trænere og medlemmer, som gør det fedt at være en del af GIF-Gymnastiks cheer afdeling.  

Medlemmer: 
Karine Olsen (Træner), Christina Bruun (træner), Anette Bundgaard (Kontor), Camilla Asferg (forælder), Maja Bugge (forælder), Julie Kjeldgaard (forælder) og Anette Pedersen (gammel medlem)

Kontakt: 
Har du ideer til nye tiltag, kommentarer til den nuværende strategi, eller ønsker du at sidde med i udvalget, er du velkommen til at kontakte os på cheer@gifgymnastik.dk

Projekt udvalg

Formål: At udvikle og afvikle spændende arrangementer i foreningen, herunder familieaktiviteter & lørdagstons, fastelavn, Lyserød Lørdag, Danmarksindsamling, Gladsaxedagen mm. Samt står for at koordinere og lave arrangementer for GIF Klub Frivillig. Målet er at gøre det ENDNU sjovere at være en del af "danmarks gladeste forening". 

Medlemmer: 
Ida Lykke Bang
Trine Iversen
Anette Bundgaard
Ditte Saleé
Birthe Duschek

Kontakt: 
Har du gode ideer til nye projekter eller events, kommentarer til nuværende tiltag, eller ønsker du at være med i dette udvalg og få indflydelse på de projekter vi sætter igang i GIF, bedes du sende en mail til Ditte@gifgymnastik.dk

SoMe udvalg

Formål: at vise og udbrede de gode historier til GIF-Gymnastiks medlemmer, potentielle nye medlemmer og det omkringliggende samfund. Give interessede et indblik i hvad der rør sig i foreingen, gennem spændende opslag på diverse sociale medier, som viser hele foreningen og de mange forskellige hold og aktiviteter vi har.

Medlemmer: 
Dette udvalg mangler pt. medlemmer. Så skriv til os hvis du er interesseret i, at bidrage til GIF´s SoMe indhold eller er nysgerrig på, hvad det vil sige at være en del af dette udvalg. 

Kontakt:
Hvis du vil i kontakt med SoMe udvalget, kan I kontakte Tamara fra kontoret; Tamara@gifgymnastik.dk 

Administrations udvalg

Formål: at udvikle og håndtere de administrative opgaver der ligger i foreningen, herunder medlemshåndtering, opkrævning af kontingent, hjemmeside mm. Udvalget arbejder særligt med at optimere vores styresystem, både for at lette det administrative arbejde, men særligt for at gøre det mere brugervenligt, og sikre en højere grad af tilfredshed fra alle medlemmer. 

Medlemmer:
Lisbet Vad Hemmingsen
Tamara Flege-Andersen
Anette Bundgaard
Brian Olsen

Kontakt:
Har du ideer til nye tiltag, noget du undrer dig over, eller kunne du tænke dig at være med i udvalget, er du velkommen til at kontakte os på: Tamara@gifgymnastik.dk